Sök på webbplatsen

Om webbplatsen

Informationen på ISF:s webbplats är översiktlig och generell. ISF reserverar sig för eventuella felskrivningar och regeländringar som kan föranleda att informationen på webbplatsen är inaktuell.

Teknisk information

ISF:s webbplats besöks bäst i en modern webbläsare, till exempel de senaste versionerna av Internet Explorer, Firefox, Chrome, eller Safari.

Webbplatsen är framtagen enligt gällande webbstandards från W3C, inklusive riktlinjerna kring tillgänglighet för användare med funktionshinder (WCAG 2.0).

ISF:s dokument på webbplatsen är pdf-filer. För att kunna läsa pdf-filer behövs gratisprogrammet Acrobat Reader.

Hämta textverktyget Adobe Reader

Delar av webbplatsen kräver stöd för JavaScript för att fungera korrekt, varför vi rekommenderar att JavaScript är aktiverat i webbläsaren.

Copyright och innehåll

Om inget annat anges, får innehållet på ISF:s webbplats användas fritt, förutsatt att källan alltid anges. Inspektionen för socialförsäkringen står bakom all information som finns på inspsf.se.

ISF tar inte ansvar för innehållet i andra myndigheters och organisationers webbplatser som länkas till.

Länkningspolicy

Länka gärna till ISF:s webbplats, men vi ber dig respektera följande:

  • Ange länken till ISF:s webbplats på ett neutralt sätt.
  • ISF:s logotyp och foton får inte utan tillstånd användas för att länka till ISF:s webbplats. Kontakta Spamskyddadepostadress_cmVnaXN0cmF0b3JAaW5zcHNmLnNl_Spamskyddadepostadress och berätta hur du vill använda logotypen/fotona.
  • Använd endast så kallad hypertextlänk, det vill säga en länk som gör att användaren förflyttas till ISF:s webbserver när hen klickar på länken.
  • Undvik så kallad ramlänkning (frameslänkning), det vill säga länka inte så att ISF:s webbplats placeras inom ramarna (frameset) för en annan webbplats.

Offentlighetsprincipen

ISF är en statlig myndighet. Det innebär att det som skickas till oss blir allmän handling och att allmänheten har rätt att ta del av innehållet. Allmänna handlingar registreras och sparas i vårt diarium.

För information om hur ISF hanterar personuppgifter, klicka här

Kontakt

Har du synpunkter på inspsf.se kontakta:

Kommunikationsansvarig: Karin Stenberg, Spamskyddadepostadress_a2FyaW4uc3RlbmJlcmdAaW5zcHNmLnNl_Spamskyddadepostadress

 

Postadress: Box 1056, 405 22 Göteborg

Besöksadress: Fleminggatan 7, Stockholm | Lilla Bommen 1, Göteborg

Telefon: 010-174 15 00

Fax:

E-post: Spamskyddadepostadress_cmVnaXN0cmF0b3JAaW5zcHNmLnNl_Spamskyddadepostadress

Rapporten har lagts till i beställningskorgen. Vad vill du göra nu?

Du kan när som helst gå till beställningskorgen och slutföra beställningen genom att använda länken "Slutför / ändra" i sidhuvudet.