Sök på webbplatsen

Att utvecklas hos ISF

 

ISF kan erbjuda ett meningsfullt arbete i en stimulerande och lärande arbetsmiljö med högt i tak. Vi har en unik sammansättning av kompetens och arbetar tillsammans i multidisciplinära projektgrupper.

Som medarbetare på ISF förväntas du bidra till verksamhetens utveckling. Vilka granskningsprojekt vi kan genomföra avgörs till stor del av den kompetens och det engagemang som finns hos våra medarbetare.

På ISF är kompetensutveckling en naturlig del av det dagliga arbetet. När vi arbetar i projekt tar vi tillvara våra olika kompetenser. Det ger fler infallsvinklar och perspektiv i våra granskningar, vilket påverkar kaliteten i våra rapporter. Vi har ofta gemensamma seminarier om pågående projekt för kvalitetssäkring och erfarenhetsutbyte. Vi har också seminarier om andra aktuella frågor och gemensamma aktiviteter för att utvecklas som utredare.

Som nyanställd på ISF får du en introduktionsutbildning och stöd för att snabbt komma in i arbetet och bli en del av ISF.

 

 

 

Postadress: Box 1056, 405 22 Göteborg

Besöksadress: Fleminggatan 7, Stockholm | Lilla Bommen 1, Göteborg

Telefon: 010-174 15 00

Fax:

E-post: Spamskyddadepostadress_cmVnaXN0cmF0b3JAaW5zcHNmLnNl_Spamskyddadepostadress

Rapporten har lagts till i beställningskorgen. Vad vill du göra nu?

Du kan när som helst gå till beställningskorgen och slutföra beställningen genom att använda länken "Slutför / ändra" i sidhuvudet.