Sök på webbplatsen

Vill du vara med och forma framtidens socialförsäkring?

ISF är en expertmyndighet som granskar och utvärderar socialförsäkringsområdet. ISF analyserar rättssäkerhet, administrativ effektivitet och effekter för individ och samhälle. Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och delar av Skatteverket står under vår tillsyn.

ISF har ett 60-tal anställda med grund- eller forskarutbildning inom bland annat nationalekonomi, statsvetenskap, företagsekonomi, statistik, juridik och medicin som arbetar i gemensamma projekt. Verksamheten bedrivs i projekt där medarbetare med olika professioner arbetar tillsammans i ämnesövergripande grupper. 

De flesta projekten är initierade av ISF, medan vissa genomförs på uppdrag av regeringen. Som medarbetare är du med och påverkar inriktningen på verksamheten.

Vi sitter i ljusa och moderna lokaler på Kungsholmen nära centralstationen i Stockholm. Från hösten 2018 kommer ISF ha en parallell verksamhet i Göteborg och från och med augusti 2019 kommer hela verksamheten att vara förlagd dit. 

Se lediga jobb på ISF

Läs mer om att arbeta som utredare vid ISF

Kontaktperson

HR-ansvarig

Angela Berthelsen, 08-58 00 15 16, Spamskyddadepostadress_YW5nZWxhLmJlcnRoZWxzZW5AaW5zcHNmLnNl_Spamskyddadepostadress

Postadress: Box 202, 101 24 Stockholm

Besöksadress: Fleminggatan 7, Stockholm (reception) | Lilla Bommen 1, Göteborg

Telefon: 08-58 00 15 00

Fax: 08-58 00 15 90

E-post: Spamskyddadepostadress_cmVnaXN0cmF0b3JAaW5zcHNmLnNl_Spamskyddadepostadress

Rapporten har lagts till i beställningskorgen. Vad vill du göra nu?

Du kan när som helst gå till beställningskorgen och slutföra beställningen genom att använda länken "Slutför / ändra" i sidhuvudet.