Hantering av kakor (cookies)

ISF:s webbplats använder sig av så kallade kakor för att förbättra webbplatsens funktionalitet och för att analysera besöksstatistik, i syfte att kunna utveckla webbplatsen och dess innehåll. Genom att använda webbplatsen, ger du ditt medgivande till att kakor placeras på din dator, smartphone eller läsplatta. Du kan enkelt stänga av användandet av kakor i din webbläsare.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska du som besökare få information om att webbplatsen använder kakor och vad de används för.

Det finns två typer av kakor:

  • Sessionskakor, som lagras tillfälligt i datorn under den tid som du är kvar på webbplatsen. De försvinner när webbläsaren stängs.
  • Kakor som lagras i datorn under en längre tid, fram till ett förbestämt utgångsdatum. De kallas ibland för varaktiga kakor.

Kakan 'cart' lagras enbart under en session och sparar information i kundkorgen för att göra det möjligt att göra beställningar av tryckta rapporter.

I SiteVision Cloud för drift av webbplatsen, används den unika kakan SiteVisionLTM. Den sätter lastbalanserarna för att hålla ordning på vilken bakomliggande server som klienten ska adressera.

Om du väljer att stänga av kakor kommer du inte att kunna beställa trycka rapporter via webbplatsen eftersom sessionskaka behövs för genomföra beställningen.

Google Analytics

Vi följer upp hur våra besökare använder webbplatsen, vilket innehåll som är mest efterfrågat, från vilka länder våra besökare kommer och vilken teknik de använder, för att vi ska kunna förbättra webbplatsens innehåll, struktur och design. Uppföljningen görs med anonymiserade IP-adresser där de sista två siffrorna i adresserna maskerats.

Googles integritetspolicy på deras webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

ReachMee

I rekryteringsfrågor samarbetar vi med företaget ReachMee. Ansökningar tar vi in via ReachMees rekryteringssystem, som vi länkar till via vår webbplats. Det innebär bland annat att du måste registrera ditt CV i en databas och ge ditt medgivande till hantering av dina personuppgifter. ReachMee använder kakor för att hantera ditt konto, användaruppgifter och inskickade handlingar.

Reachmees integritetspolicy på deras webbplatslänk till annan webbplats