Media

ISF:s kommunikationsfunktion hjälper dig som representerar media att hitta rätt person att prata med eller intervjua. Vi kan också ge dig aktuell information om ISF:s verksamhet, pågående uppdrag och de rapporter vi publicerat.

Följ vår verksamhet via Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Linkedinlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller genom att prenumerera på vårt e-postnyhetsbrev. 

Våra nyheter och pressmeddelanden listas i vårt pressrum.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Som vi har via PressMachine.

Prenumerera

Vill du få alla ISF:s pressmeddelanden i mejlen? Gå till vårt Pressrumöppnas i nytt fönster och klicka på ett pressmeddelande i listan och klicka därefter på knappen 'Prenumerera' i högra hörnet.

För utlämning av allmänna handlingar vänd dig till ISF:s registrator.

Kommunikationsansvarig

Therese Östh, 010-174 15 57, therese.osth@inspsf.se

- ISF rapporterar till Socialdepartementet.

- Verksamheten finansieras genom anslag och den årliga budgeten är cirka 68 miljoner kronor.

- Under 2018 har ISF publicerat 18 rapporter inklusive den årliga rapporten för 2018. Myndigheten har också publicerat 1 skrivelse till regeringen, 1 arbetsrapport och 2 vetenskapliga artiklar och 23 remissvar.

- ISF har omkring 60 medarbetare.

- Medarbetarna i kärnverksamheten har mycket hög kompetens inom socialförsäkringsområdet och utbildningsbakgrund inom bland annat nationalekonomi, statsvetenskap, juridik och medicin. En tredjedel av personalen är forskarutbildade.

- Medelåldern är 45,7 år.

- Andelen kvinnor är 69 procent och andelen män är 31 procent.